Jaarprogramma

'Business On A Mission'

Met dit jaarprogramma bouw jij 12 maanden aan de
meest krachtige versie van jezelf, je bedrijf en je missie

Ben jij al goed op weg als ondernemer? Maar voel je ook dat je meer nodig hebt om het Verschil te maken.

 • Je voelt sterk de 'drive' om het verschil te maken.
 • Je maakt ieder jaar al trouw plannen.
 • Maar als het op de uitvoering aankomt, raak je afgeleid en ontbreekt het je aan (zelf-)vertrouwen
 • Vind je het  lastig om beslissingen te nemen.
 • Heb je het verlangen om écht het stuur van van jezelf, je bedrijf en je missie in eigen hand te krijgen en houden

Je bent zeker niet de enige

Binnen 5 jaar stopt een groot deel van de ondernemers. Oorzaak is veelal: gebrek aan verlangen, vuur en daarmee commitment en focus.


Niet zo gek in deze tijd van de verleiding en afleiding (onze universele verslaving aan korte termijn genot). Maar dodelijk voor je bedrijf en je missie.


Er is ook goed nieuws! Net zoals je ondernemerschap kunt leren. Zijn groei, het maken van plannen, focus en het behalen van je doelen, ook vaardigheden. 

Het zit niet standaard in ieders DNA, maar je kunt het jezelf eenvoudig aanleren. Alle ingrediënten ervoor bezit je al: intuïtie, talent en je verlangen.


Met dit JAARPROGRAMMA ontdek je jouw unieke ingrediënten en bouw jij 12 maanden aan de meest krachtige versie van je jezelf en je bedrijf. En daarmee maak jij WEL de impact waar jij naar verlangt.

Bouw 12 maanden aan de
meest krachtige versie van jezelf en je bedrijf

En nee, dit is:

 1. Geen snelle quick fix of een trucje dat je even nadoet, je gaat jezelf heel veel beter leren kennen.
 2. Niet de zoveelste 'lege' (theoretische) training, maar een investering in jezelf en je ondernemerschaps-skills. 
 3. Geen therapie of theekransje
 4. Niet reactief achterover zitten

Het is WEL:

 • 12 maanden (door)bouwen aan jezelf, je bedrijf en je missie
 • Helicopterview op lange termijn, terwijl je weet wat je daar vandaag voor te doen hebt
 • Veilige omgeving waar jij 100% jezelf bent (waardoor je groeit)
 • Praktische eenvoudige handvatten en zero-bullsh*t-tolerance
 • Samen met je (wolf)pack voel jij je krachtig

Het jaarprogramma in 5 stappen

Stap 1: 

Strategisch Focus Jaarplan 

Tijdens 4 onlines sessies stel jij je Strategisch Focus Jaarplan op. Je brengt het hele jaar globaal in beeld en het komende kwartaal al heel concreet. Zodat je de volgende dag meteen start met het behalen van je jaardoelen ;-) 


Méér dan een rationeel plan

Waar het bij de meeste ZZP-ers misgaat is dat ze een jaarplan vanuit hun hoofd maken. Leuk hoor dat je cijfers op papier zet en meetbare doelen maakt. Maar je zal merken dat - na een paar dagen - je motivatie alweer ver te zoeken is. 


Vanuit je verlangen en intuïtie dus

Als je je gestelde doelen werkelijk wilt behalen, is continue zin en motivatie een vereiste. En dat krijg je niet door jezelf met de zweep te geven. Nee dat krijg je door doelen te stellen vanuit je verlangen en intuïtie. Dit is de basis - de motor - voor meer werkplezier en het sneller behalen van je missie.


Dit vinden zij van het Strategisch Focus Plan

Stap 2: 

6-wekelijks Sprintplan

Omdat een jaarplan vaak te groots is voor je brein om te behappen, kan het je in de 'fight-flight-freeze modus' brengen.

Je houdt jezelf in beweging door iedere 6 weken tijdens de Focus sessies:

- Terug te kijken

- Lessen te trekken

- Je plan en acties voor de komende 6 weken te maken

Zo leer je continue van jezelf en je acties en stuur jij jezelf en je business weer op koers als een ware kapitein.

Stap 3: 

Mastermind Sessies

Tijdens het ondernemen kom je regelmatig nieuwe dingen, uitdagingen, obstakels en frustraties tegen. Dat kan een eenzaam en verlammend gevoel geven. Als Verschil-Maker wil je echter doorgaan en doorzetten en niet afwachten totdat je beer op de weg uit zichzelf vertrekt. Gelukkig hebben we iedere 6 weken een Mastermind Sessie, waarin ik en de andere deelnemers met je mee brainstormen.

Heb je tussendoor 'iets' waar je tegenaan loopt, dan kun je je vraag iedere dag stellen in onze veilige besloten community. Daar helpen we elkaar snel, creatief en slagvaardig verder. 

Stap 4: 

Inspiratiesessies

Iedere 6 weken staat er een Inspiratie Sessie op het programma. Hierin zoom ik of een andere specialist in op 1 specifiek onderwerp, zoals bijvoorbeeld:

- Strategie
- Verdienmodel
- Zichtbaarheid
- Instagram
- Leiderschap
- Money Mindset


Regelmatig zal ik bij jou en de andere deelnemers checken waar de behoefte ligt, zodat je iedere 6 weken groeit als ondernemer en Verschil-Maker.

Stap 5:
Jouw bijvangst

De kracht van 'SAMEN'

'Je doet het zelf, maar niet alleen'. Dat is de kracht van de prachtige groep vrouwen die al deelnemen aan 'Business On A Mission'. We zien elkaar zo regelmatig dat er snel en opbouwend geschakeld wordt. De ideale omgeving om te groeien en je business maatje(s) te vinden. Wie weet zelfs je volgende samenwerkingspartner.


Wekelijks Commitment

Intrinsieke motivatie (dus vanuit jezelf) is noodzakelijk als je het Verschil wilt maken. Het mooie van een groep gelijkgestemde deelnemers is de support van de anderen. Het zogenaamde Wolfpack-Effect.
Jezelf wekelijks commiten aan je weekfocus in de groep, helpt je op 2 manieren. Enerzijds creëer je je eigen stok achter de deur. Anderzijds krijg je steun, hulp en energie van de andere deelnemers.


Vragen tussendoor?

Heb je vragen tussendoor? Die kun je me altijd mailen. Deze beantwoord ik zo snel mogelijk. En zo nodig bel ik je om je te helpen. Kortom: ik ben er voor je, zodat jij door niets afgeleid wordt.

Dit vindt Eveline ervan...

"Ik doe mee aan het 'Business On A Mission Jaarprogramma' van Marleen en het is echt zo ontzettend helpend. Het traject geeft rust in mijn hoofd en geeft richting aan mijn week. Voordat ik hieraan begon was ik door de passie voor mijn eigen bedrijf soms te enthousiast met mijn planning. 


Dankzij het traject weet ik weer waarom ik niet zoveel hooi op m'n vork moet nemen. Ik let beter op waar ik mijn aandacht aan geef, waardoor ik nog efficiënter werk dan ik al deed. Vooral de herhaling van de wekelijkse commitment helpt daarbij. Ook zien we elkaar iedere 6 weken bij de Focus-sessies, waarin de hele groep met elkaar meedenkt om de planning voor de aankomende zes weken te maken.


Juist omdat ik zelf als coach werk voor vrouwen met ADHD en ze vaak help met planning en timemanagement, vond ik het best lastig om aan mezelf toe te geven dat ik dit traject nodig heb. Gelukkig ken ik Marleen van een eerder traject en weet ik dat zij een heel lieve coach is, die mij goed aanvoelt. Ze geeft mij nooit het gevoel dat ik faal of dat ik het zelf eigenlijk wel had moeten kunnen. En weet je? Bij de schilder thuis zijn de plintjes ook niet altijd geschilderd 😊 Dus ik ben heel blij dat ik mezelf en mijn bedrijf dit traject heb gegund. Kortom: ik ben blij dat ik deze stap heb genomen en ik kan het je ook echt aanraden."
Eveline Roux - ADHD bij Vrouwen

Schrijf je in als commitment naar jouw verlangen

Praktische info 

€ 2.979

Dit is wat je de komende 

12maanden krijgt

 • Strategisch Focus Jaarplan
 • 6-wekelijkse Focus Sessie  
 • 6-wekelijkse Mastermind Sessie
 • 6-wekelijkse Inspiratie Sessie
 • Veilige no-bullsh*t-community
 • Ik sta dagelijks voor je klaar, zodat je nooit meer stilstaat

Zij werkten met mij

"Met zijn allen kom je een

stuk verder"

"Marleen houdt op een  enthousiaste en motiverende manier het tempo erin. 

En laat op een gestructureerde en toch ontspannen manier iedereen zijn/haar zegje doen.

Zij stimuleert de groep om ook echt aan de slag te gaan met de uitdagingen van het ondernemerschap. En met zijn allen kom je dan een stuk verder!"

Elvira Heemskerk - 

Business Coach & Familie Coach

"Uit je comfortzone-trekkende coach"

"Marleen is een uit de comfortzone-trekkende business trainer en coach. Door haar scherpe vragen en haar geheel eigen methode kwamen we tot de fundering van mijn business. 

Door haar achtergrond in het bedrijfsleven en haar coach-kwaliteiten, voelt ze naadloos aan waar jouw kracht ligt en hoe jij jezelf kan onderscheiden. Precies wat je in deze tijd wilt als ondernemer die meer vanuit de kern wil werken."

Tom van Ruiten - 

Trainer, Coach & General Manager

"Het geeft me veel rust en overzicht"

"Voordat ik met Marleen ging samenwerken, dacht ik dat ik goed mijn ideeën goed kon omzetten naar doen. Maar ergens bleef ik toch steeds haken.

Marleen heeft mij geleerd welke acties er echt nodig zijn voor het bouwen van een stevige business. Met veel humor, enthousiasme en praktische voorbeelden heeft ze mij gecoacht naar een next level business plan. Eentje die echt staat en waar ik me ook goed aan kan houden omdat het bij mij past.

Ik geniet van haar begeleiding en haar vorm om visualisatie aan business te koppelen. Daarbij ervaar ik Marleen als scherp en open minded. Ze ontwikkelt zichzelf continu waardoor ze zichzelf maar ook de begeleiding scherp kan houden en kan inspireren. Kortom; ik geniet van haar begeleiding en zou Marleen iedereen aanbevelen!"

Hananja Riddersma - 

Let's Go Green

FAQ's


 • Gaat het 'Business On A Mission Jaarprogramma' alleen over mijn bedrijfsplanning?
  Dit coachingstraject gaat juist NIET alleen over cijfers en je bedrijf. Als ondernemer loopt privé en zakelijk continue door elkaar, vooral als je ook nog kinderen hebt. Met het coachingstraject vind jij je verlangen en stel jij doelen vanuit je verlangen. Dit verlangen is ook je motor om werkelijk te gaan doen wat er nodig is om je doelen te behalen. Zowel voor je persoonlijke doelen als voor je bedrijf. Daarnaast zet jij intuïtie in als kompas om te zien of jij jouw juiste koers vaart. 
 • Hoeveel tijd gaat het 'jaarprogramma' mij kosten?
  Ik draai deze vraag liever om. Hoeveel tijd gooi jij nu dagelijks, wekelijks of maandelijks weg door gebrek aan commitment en focus?  En dan bedoel ik niet alleen je dagelijkse actiegerichte focus. Maar de focus waarmee jij je lange termijn missie/ verlangen/ doelen bereikt en behaalt. Dit coachingstraject brengt én houdt je in beweging om werkelijk het verschil te maken met je bedrijf waarnaar jij verlangt. Doordat jij je tijd, energie NIET soms maar CONTINUE richt op de juiste dingen. Het geeft je ook nog eens meer werkplezier iedere dag. En concreet kun je in de stappen hierboven vinden hoeveel tijd iedere stap je ongeveer  kost. 
 • Waarom gaat dit traject WEL voor mij werken?
  Doordat je niet alleen het plan bedenkt. Dat kan iedereen met een beetje hulp. De uitdaging zit hem in de acties van je plan ook werkelijk te doen (to walk your talk). De ondersteuning bij het doen, ontbreekt in veel andere trainingen, programma's en trajecten.
  Je gaat het alleen doen, als je in beweging komt en blijft om je plan te realiseren. Met het 'Business On A Mission Jaartraject' ontdek jij je persoonlijke motor en zoom je regelmatig uit'. Ga je boven jezelf en je bedrijf hangen ;-), waardoor je ziet wat jij en je bedrijf nodig hebben. Hierdoor weet jij welke koers jij gaat varen de komende weken. Het 'uit-zoomen' doe je (online) met mij en andere ondernemers wat je een inspiratie-boost geeft doordat je vanuit meerdere kanten inzichten en advies krijgt op jouw uitdagingen.
 • Ik kan al goed plannen, is dit dan wel voor mij?
  Eerlijk? Ik denk dat als jij je doelen afgelopen jaar hebt behaald, jij deze pagina niet zou lezen. Daarnaast kunnen veel mensen goed plannen. Maar plannen ze lang niet altijd de JUISTE dingen. Werk aan de winkel dus, om ervoor te zorgen dat jij jouw modus vind waarin jij je plannen ook werkelijk uitvoert. In beweging blijft naar je stip op je horizon (lange termijn doelen).
 • Ik ben al heel goed in mijn To Do-lijst afwerken, is dit dan wel voor mij?
  Dit is juist voor ondernemers zoals jij. Een To Do-lijst afwerken is namelijk helemaal niet moeilijk. De juiste dingen op je To Do-lijst krijgen wel. Meestal staan er dingen op die absoluut overbodig zijn voor jouw groei en die van je bedrijf. Dit coaching traject helpt je om je richting te bepalen met je verlangen en je (dagelijkse) koers te bepalen met je intuïtie. Zo wordt je niet meegezogen door de 'waan van de dag' (dat is wat een actielijst is) maar houd je vanzelfsprekend focus op je missie en jaardoelen.

Waar ik voor sta 

We leven in een wereld vol mogelijkheden, verwachtingen, prikkels en oordelen. Kinderen kiezen de richting voor hun vak, op een leeftijd waarbij verwachtingen van ouders en omgeving een grote rol spelen. De keuze wordt vaak niet (zelf) vanuit verlangen maar ratio gemaakt. Waardoor je als het ware niet je eigen (levens)koers uitzet.


Omdat we al jong leren vanuit verwachtingen van omgeving en ‘het systeem’ te denken, handelen en doen, creëren we een vicieuze keurslijf voor onszelf. Stappen in onze eigen sneltrein en verliezen het stuur van ons eigen leven uit handen. 


Doen waar je blij van wordt, oftewel je potentieel leven lijkt onzichtbaar en onbereikbaar. Je hoort het zo vaak terug in de zin “ik doe maar wat”. Je legt je erbij neer. Je neemt je leven voor lief en ervaart niet het geluk in je leven, dat je zou kunnen ervaren.


Ik zorg er als business coach voor dat ondernemers hun ideale leven zien en realiseren met hun bedrijf (in plaats van andersom). Het ideale leven waarin ze hun eigen potentieel zien en leven, zodat ze een onmisbaar verschil maken in de wereld.


Je ideale leven ontstaat uit verlangen. Levert je energie op. Het is een avontuur vol eenvoud, plezier en mogelijkheden. En je bedrijf draagt daaraan bij, niet andersom. Dit gun ik iedere ondernemer.

arrow_drop_up arrow_drop_down