Cold turkey stoppen met je afleidings-verslaving
10 april 2020 

Cold turkey stoppen met je afleidings-verslaving

Hoe gaat het met je? En hoe staat het met je afleidings-verslaving in deze gekke tijd?

Als je voor deze crisis al goed was in jezelf afleiden van datgene dat je plande te doen. Dan lukt dat in deze tijd ongetwijfeld nog beter door schaarste aan tijd en contact. En een overload aan informatie en angst.

Ken je de ‘cold turkey’ afkick methode?

Hierbij stop je in 1x met het gebruik van het middel (= afleiding) waaraan je verslaafd bent. Ook worden er géén middelen gebruikt die ontwenningsverschijnselen kunnen remmen.

Voordeel van ‘cold turkey’ stoppen

Het veronderstelde voordeel van deze methode is dat door op een bepaald moment geen middelen in te nemen, de patiënt gaat voor de KORTE AFKICKPIJN en verleiding en de verslaving niet verder voedt. Tot de veronderstelde nadelen behoren de mogelijk heftiger ontwenningsverschijnselen. Zoals in jouw geval onrust, rillen, je telefoon willen pakken en transpireren. Be aware of this, voordat je met me meedoet.

Afleiding is een levenslange verslaving

Afleiding blijft dus een levenslange verslaving. Maar door af te kicken kies je er bewust voor om het niet meer te doen.

Ben jij klaar voor om voor FOCUS te kiezen in plaats van AFLEIDING? Waarmee jij juist nu in crisistijd je kostbare tijd, energie duurzaam en maximaal investeert in het opbouwen van je ideale leven met je bedrijf als middel.

Schrijf je in voor mijn webinar Art Of Focus (aanstaande woensdag om 20.30 uur) dan deel ik met jou dé 5 stappen waarmee jij je doelen stelt en realiseert.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down