Zomer Evaluatie Pakket

De beste Zomer Evaluatie (t.w.v. 1.000 euro) die 'het verschil' maakt, voor jou en je business. Je ontvangt: het 1) Evaluatie Stappenplan + 2) VIP Ticket Blue Print Sessie.

Blue Print Sessie (dinsdag 20 juli)

Dit Zomer Evaluatie Pakket is mijn verjaardag-traktatie (dus gratis) voor jou. Je ontvangt zowel het stappenplan voor de basis-evaluatie. Daarna  verrijk en verdiep je deze met mijn gratis online Blue Print Sessie op dinsdag 20 juli (13.00-15.00 uur).


De Blue Print Sessie is een absolute aanrader. Je kunt ook heel goed deelnemen zonder dat je het Evaluatie Stappenplan doorlopen hebt. Het is de leukste, snelste en meest verdiepende manier om te leren van jezelf en je acties. Het geeft je een krachtige basis waarop je je Focus Plan voor de rest van het jaar maakt.

Zij gingen je voor...

'Groeien als mens en ondernemer'
"Als je met Marleen op expeditie gaat, krijg je inzicht in wat belangrijk is voor jouw bedrijf en hoe je dit het beste kunt inrichten en hoe je daar naar toe kunt werken.


Ik heb inmiddels 2 mooie online workshops bij haar gevolgd en beide zette mij, ondanks dat ik dat gevoel altijd al heb, nog even extra met beide benen op de grond. Maar heb ik ook ingezien waar ik nu sta en hoe oké dat voelt!


Als jij ook wilt weten waar jij staat en hoe jij kunt groeien met jouw bedrijf, dan beveel ik Marleen van harte aan. Zij weet je te raken, te inspireren en geeft je stof tot nadenken om te groeien: als mens en als ondernemer."

Esther Edens

'Nieuwe mogelijkheden ontdekken'

"Afgelopen vrijdag heb ik een super gave Blue Print Masterclass bij Marleen gevolgd.

In plaats van doorgaan met de stappen waarvan ik wist dat die nodig waren om te zetten in mijn business, gingen we de diepte in en kwamen er vanuit mijn onderbewuste antwoorden die ik niet had kunnen bedenken.

Dit geeft me veel ruimte en heeft ervoor gezorgd dat ik nieuwe mogelijkheden heb ontdekt om in te zetten binnen mijn bedrijf. Dankjewel Marleen voor deze waardevolle masterclass. 

Rieneke Heerschap 
'Stilstaan bij persoonlijk leiderschap'
"Ik heb bij Marleen de Blueprint gevolgd. Een mooie masterclass waarin je stil staat bij jouw eigen persoonlijke leiderschap als ondernemer aan de hand van stellingen en schrijfopdrachten."
Marjolijn Noord
arrow_drop_up arrow_drop_down